Brena odgovorna za otkazivanje Kijinog nastupa?

Prije otprilike dva tjedna, folk zvijezda Lepa Brena održala je koncert u sklopu jednog glazbenog festivala na Kopaoniku. Osim Brene, koncerte su održale brojne regionalne zvijezde. Na prvobitnom popisu izvođača našla se i Kija Kockar, međutim, došlo je do promjene.

Prema pisanju srpskih portala, razlog otkazivanja nastupa je ni više ni manje nego Lepa Brena.

– Usprkos želji organizatora da jedan od izvođača bude Kija, Brena je postavila uvjet. Rekla je: “Ili ona ili ja!”. Ona smatra da joj je ispod časti dijeliti binu s djevojkom koja se pjevanjem bavi tek nekoliko mjeseci – tvrdi izvor srpskih dnevnih novina.

Između Kijinih i Breninih fanova navodno već neko vrijeme traje netrpeljivost. Nedavno se na društvenim mrežama povela rasprava o tome koja od njih ima više pregledu na YouTubeu. Također, folk zvijezda nije krila svoj negativan stav u reality show programima.

– Hajde da mi, koji smo javne ličnosti, pokažemo da nismo svi za rijaliti šou-programe. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje seksualna, verska, nacionalna i polna agresija. Apsolutno sam protiv toga – rekla je Brena.

Na navodni Brenin potez zbog kojeg je Kockar ostala bez nastupa, Kija je izjavila:

– Ja nju volim i poštujem. Smatram da jedna legenda poput Brene ne treba da razmišlja u tom pravcu, naravno, ako je informacija tačna. U svakom slučaju, nisam oštećena, a zabranjivanje bilo koga i uslovljavanje tog tipa su mi glupa.Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Urednici

Direktor: Antonio-Luka Radanović

Glavni urednik: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović