Severina se ošišala u novom spotu!

Trenutno je u tijeku promocija albuma ‘Halo’ koji je Severina predstavila u veljači. Budući da se sve pjesme trenutno mogu poslušati samo na glazbenim digitalnim platformama, pjevačica je odlučila ekranizirati numere te ih tek potom objaviti na YouTube.

Za ponedjeljak, 15.04., spremila je još jednu premijeru. Točno u 12:00h predstaviti će spot za numeru ‘Daleko ti kuća’ u kojem je prikazala brojne životne promjene. Prvo tuga, a zatim skraćivanje kose kao simbol velike promjene u životu.

Vodeći se izrekom da “tim koji dobiva ne treba mijenjati”, Seve je i za ovaj spot angažirala Ljubu Stefanovića i Igora Lazića, koji su radili brojne njezine spotove.

– Kad radim za Severinu, inspiraciju nalazim u njoj samoj i u svemu što ona može, a može sve. Ideja za ‘Daleko ti kuća’ rodila se u jednom našem razgovoru kada smo pričali o otuđenosti. Onda je predložila da to pretočimo u spot. Slike su se krenule da se ređaju i nastao je scenario. Ovo je spot koji sam najmanje režirao. Samo bih postavio emociju i ona bi to izvela. I više od toga. Niko se ne daje u kadru više od nje. Severina je u ovom poslu zasebna galaksija – izjavio je Ljuba.Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Urednici

Direktor: Antonio-Luka Radanović

Glavni urednik: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović