Saša Matić napravio spektakl oba dana u Areni Zagreb!

Prepuna zagrebačka Arena je gorjela. Saša Matić, velika regionalna zvijezda, starim i novim hitovima održavao je užarenu atmosferu od početka do samog kraja prvog Extra koncerta godine koji je rasprodan prije gotovo dva mjeseca.

Brojna publika nestrpljivo je iščekivala ovaj koncert za koji se tražila karta više, a nakon svega uvjereni su da se čekanje isplatilo.

„Odlično, stvarno je bilo odlično“, u dahu je rekla Koraljka iz Zagreba.

„Očekivala sam da će biti dobro, ali bilo je još i bolje“, zaključuje Anita koja je zbog koncerta stigla iz Beča. „Možda dođemo opet večeras“, dobacio je njezin prijatelj.

Na trosatnom koncertu s Matićem je publika pjevala iz sveg glasa hitove poput „Poklonite mi nju za rođendan”, „Ružmarin”, „Kralj izgubljenih stvari”.

„Ovaj ću koncert pamtiti. Hvala divnoj publici. Ovo je moj dar za njihovu vjernost svih ovih godina”, kazao je Matić pun pozitivnih dojmova nakon koncerta.

Na velikoj pozornici zagrebačke Arene u subotu su mu se pridružile čak četiri regionalne zvijezde – Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Edita Aradinović i Aleksandra Prijović. Čast zapjevati sa svojim glazbenim idolom pred prepunom Arenom imao je i Valentino Perutina, pobjednik prvog velikog talent showa Extra FM-a.

S obzirom da je ovaj prvi koncert rasprodan u rekordnom roku, u nedjelju nas je očarao i drugi dan Extra koncerta godine, na kojem su se Saši Matiću, kao gosti, pridružili Aca Lukas, Željko Samardžić i Edita Aradinović.

„Kako sam već rekao, nisam mogao ni sanjati da ću imati priliku pjevati dva dana zaredom u Zagrebu, stoga sam dao sve od sebe da publika uživa u svakoj minuti”, poručio je Matić.

Hvala svima što ste bili dio priče prvog Extra koncerta godine!Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Urednici

Direktor: Antonio-Luka Radanović

Glavni urednik: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović