Aleksandra Prijović poželjela bebu u 2020.godini?

Pjevačica Aleksandra Prijović uživa u roditeljstvu. Ipak, uz majčinstvo idu broje obaveze pa je Aleksandra u nedavnom razgovoru s novinarima otkrila kako se se i neke stvari u njezinom odnosu s Filipom morale promijeniti zbog bebe.

– Kada krenem zagrliti Filipa, mali u tom trenutku počne plakati, jednostavno osjeća sve. Naravno da se sve promijenilo od kada smo dobili dijete, ali sad kad je malo narastao, dosta je lakše – ne budi se često, spava po cijelu noć – rekla je Aleksandra te otkrila da li će Novu godinu provesti sa sinom:

– Filip je došao na ideju da mali dođe s nama u hotel u kojem ću pjevati i da se spremam upravo tu za nastup. Tako da mogu odmah poslije ponoći doći poljubiti ga. To je plan za sada, pa ćemo vidjeti.

Iako uživa u majčinstvu Aleksandra je kaže da će s drugom bebom sačekati zbog zdravlja.

–  Novogodišnja želja neće biti trudnoća u 2020. Treba proći barem dvije godine od prve trudnoće, tako mi je doktor savjetovao. I to je jedini razlog zbog kojeg ćemo čekati. Tako da će ovogodišnje želje biti vezane samo za zdravlje i da mi Aleksandar bude živ i zdrav – izjavila je pjevačica.

Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Urednici

Direktor i glavni urednik: Antonio-Luka Radanović

Programski direktor: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović