Ana Nikolić otkrila detalje povratka na scenu!

Nakon duže diskografske i medijske pauze, Ana Nikolić sprema se za povratak na scenu. Pjevačica je nedavno počela s prikupljanjem materijala za novi album. Budući da je na prošlom CD-u ‘Labilna’ radio njezin suprug Stefan Đurić Rasta, a da njih dvoje više nisu u braku, Ana je odlučila okupiti novi tim ljudi koji će raditi na pjesmama.

– Konačno su se sklopile neke kockice, mislim na dobre pesme koje su se našle, na Marinu Tucaković sa kojom sam počela da radim na novom projektu. Ja sam se uvek trudila da svaki album bude drugačiji i ukoliko može bolji. Svaki album ima svoju priču. Sada su se definitivno dogodile neke lepe pesme. Emina Jahović mi je uradila lepu baladu. Najviše volim rad u studiju – istaknula je Ana.

Kako saznajemo, na novim pjesmama raditi će makedonski kompozitor Darko Dimitrov, sin Marine Tucaković – Milan Radulović Laća i drugi mladi, neafirmirani umjetnici. Ipak, još nije poznat datum izlaska albuma, ali je Ana Nikolić otkrila kako je trenutni plan da sve bude gotovo do ljeta, a najkasnije, do kraja godine.Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Urednici

Direktor: Antonio-Luka Radanović

Glavni urednik: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović