Mile Kitić: ‘Raduje me što hrvatski sportaši vole moje pjesme!’

Uoči nastupa u rasprodanom klubu u centru Zagreba, Mile Kitić na Extra FM-u najavio je da će večeras prvi puta uživo izvesti novu pjesmu ‘Ne daj Bože’, inače 320. pjesmu u karijeri.

”Rekorder sam u narodnoj muzici. Možda neke nisu ni zabilježene. Ova muzika koju radimo, ne zna se više ni što je. Sve je pomiješano i to nije čista narodna muzika.”

Otkrio je tajnu svog uspjeha.

”Pratim što je aktualno u svijetu i kod nas. Ulažem u sebe. Idem uvijek korak naprijed i od svoje generacije sigurno sam najhrabriji.”

Osvrnuo se i na svoju popularnost kod nekih hrvatskih sportaša poput Marcela Brozovića i Ivana Rakitića.

”…i Kovačić mi je bio skoro, i Mandžukić, i svi. Davno su i hrvatske rukometašice negdje pobijedile i u svlačionici su pjevale neku moju pjesmu, što me raduje. S Rakitićem sam i kućni prijatelj. Pjevao sam mu na svadbi i često idem kod njega u Barcelonu na utakmice. Fina su obitelj i baš smo pravi prijatelji.”

Mile Kitić i dalje je vrlo aktivan i redovito se bavi sportom. Bitan mu je izgled na pozornici, a savjete prima uglavnom od supruge.

”Marta, moja supruga, najviše se bavi mojim stilom. Što se tiče nastupa, dosad bih se drugačije oblačio, ali mi ona kaže nemoj. Možda bih sada nosio odijelo s kravatom ili mašnom. Baš pravi narodnjak!”, našalio se Kitić i zaključio da prati trendove, ali u skladu sa svojim godinama.Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Urednici

Direktor: Antonio-Luka Radanović

Glavni urednik: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović