NASTAVLJA SE SVAĐA: Aca Lukas prozvao JK!

Nakon što su se nedavno pjevač Aca Lukas (50), punog imena Aleksandar Vuksanović i pjevačica Jelena Karleuša (40) ‘zakačili’ preko društvenih mreža, obožavatelji su iščekivali tko će od njih dvoje ponovno zakuhati svađu. Prvo je to napravila diva “JK“, kad je bez dlake na jeziku, prozvala, kako ona kaže, pjevače koji nastupaju za kriminalce. Tu je aludirala na Acu. Jelena je tvrdila da je Srbija ‘banana’ država u kojoj se pišu hvalospjevi o kriminalcima, a pjevač joj je odbrusio.

– Ne znam zašto se neke osobe bune i spominju banana države, kad su baš one najveći ljubitelji ‘banana’. Kad se samo sjetim koliko si ti u životu imala kontakata i to vrlo prisnih s ljudima koje sad opisuješ i pokušavaš ih staviti u grupu gdje ne pripadaju. Drži se ti ove banana države jer samo još ovdje mogu trpjeti tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. Sad si pretjerala i prešla sve granice  – rekao je Lukas koji se za vrijeme koncerta na beogradskom ‘Music week festivalu’ ponovno dotaknuo odnosa s pjevačicom.

– Nećemo davati šlag za bilo kakve rasprave, što sam imao reći, rekao sam. Tko dira djecu mojih prijatelja, taj kao da dira moju djecu – kratko je izjavio pjevač.

Inače, Aca i Jelena bili su poprilično bliski prijatelji.Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Urednici

Direktor: Antonio-Luka Radanović

Glavni urednik: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović