OD DANAS NAS SLUŠAJ U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Od danas popularnu regionalnu muziku koja vas pokreće možete slušati u svakom dijelu Hrvatske jer se Extra seli i na DAB+ platformu! Na ovaj način je mega popularni radio za mlade postao dijelom napredne radijske tehnologije koja svakim danom broji sve više korisnika diljem Europe.

Slikovito rečeno – od danas, ukoliko vaš automobil posjeduje DAB+, na putu od Zagreba prema moru, Istri, Slavoniji ili Zagorju možete uživati u stihovima Saše Matića, Dina Merlina, Lepe Brene, Ace Lukasa, Aleksandre Prijović i brojnih drugih i to bez gubljenja signala tijekom vožnje tunelom, jer DAB+ platforma predstavlja najveći napredak u tehnologiji radija i između ostalog prijam kvalitetnog zvuka bez smetnji.

– Ovo je doista važna informacija. Kada je Extra FM prije pet godina po prvi puta krenuo s emitiranjem, pali su serveri stranice na kojima se program mogao slušati online, iako se na veliko govorilo da nitko ne sluša regionalnu muziku? Demantirali smo to i prije nego smo planirali – već prvi dan! Ne brinite, DAB+ se ne ruši, samo pojačajte muziku koja vas pokreće i uživajte. Širenjem na digitalni radio činimo iskorak, ali i potvrđujemo da smo predvodnici radijskih trendova na našim prostorima. Ponosan sam na cijeli mladi tim kolega koji svaki dan predano rade i siguran sam da će naši slušatelji diljem Hrvatske gotovo jednako reagirati na ove odlične vijesti kao što su to slušatelji iz Zagreba i okolice prije pet godina. Postavljam legitimno pitanje koliko će vas tek sada slušati Extru? – poručio je ponosno Antonio Luka Radanović, direktor Extre.

Publika im stalno raste, iako su dobru slušanost imali već na početku emitiranja. U pet godina postali su četvrti najslušaniji radio u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, rasprodaju arene, obaraju rekorde u prodaji karata, imaju i svoju  televiziju, popularne društvene mreže, a ne manjka im ni slušatelja iz dijaspore. Glazbenici koje Extra prati uglavnom dolaze iz regije, a oni su jedini medij koji kontinuirano prati njihov rad i njihov jedini glas, od danas u cijeloj Hrvatskoj.

Digitalizacija medijskog svijeta neprestano napreduje, a Extra je sudeći po svemu – uspješno prati, pa je tako danas postala dio digitalne ere radija. DAB + osim neometanog signala, slušateljima omogućuje i dostupnost multimedijalnog sadržaja i usluga bilo u automobilu bilo na samostalnim digitalnim radijskim prijamnicima. To su tekstualni, grafički, slikovni i video podaci vezani uz audio sadržaj kao što su: naslovnice albuma, komentari, podaci o pjesmi i izvođaču, elektronski programski vodiči i drugo.

Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29/I, Zagreb

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

EUID: HRSR.080116001

Temeljni kapital društva: 3.000,00 € – u cijelosti uplaćen

Nadležni regulator: Agencija za elektroničke medije

Oglašavanje i promocija

Extra FM Zagreb d.o.o.

+ 385 (0) 1 6223 700

[email protected]

Osnivači i Uprava

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037

  • jedini osnivač, 100% udjela u temeljnom kapitalu

Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Put Loparica 19, OIB: 07270430031

  • Direktor


Urednici

Glavni urednik: Antonio-Luka Radanović

Programski direktor: Ivan Jurković

Glazbeni urednik: Dario Grabovac


Specijalizirani glazbeni radijski program EXTRA

Uprava: Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Put Loparica 19, OIB: 07270430031 - direktor

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037 - glavni urednik