TANJA SAVIĆ otvoreno u EXTRA DANU: I ja i moje kolege smo živa bića!

Po prvi put u eteru Extra FM-a, gostovala je Tanja Savić. Budući da je trenutno jedna od najtraženijih pjevačica, ni ne čudi što smo na Tanjin dolazak u Zagreb ovoliko dugo čekali. Puna pozitivne energije, Tanja je u showu Extra Dan otkrila brojne zanimljivosti.

Na samom početku osvrnula se na povlačenje s estradne scene izjavivši da je za sve “kriv” njezin današnji dečko, a sadašnji suprug, zbog kojeg je spakirala kofere i otputovala u Australiju. Ipak, ona kaže kako joj zbog toga nije žao i kako je, kada iz ove perspektive pogleda sve to, jako sretna, jer se baš tamo ostvarila u ulozi majke i to joj je najveći blagoslov.

Buru u javnosti izazvao je video na kojem Tanja plače u parku. Našem Elvisu otkrila je što se točno dogodilo.

– Taj video se proširio kao virus. Nešto sam bila tužna, sve mi se skupilo, sjela sam u park, htjela se isplakati jer sam mislila da me nitko ne vidi, ali me izgleda netko snimio. Nisam ni slutila tako nešto. Ne može se čovjek na miru ni isplakati. To su stvari koje mi smetaju i vrše pritisak na mene, a vjerujem i na moje kolege. Mi nemamo naš život. Prate svaki naš korak. I mi smo živa bića i mi se zaslužujemo opustiti i zaplakati. Ali očigledno ne možemo na miru ni tugovati – rekla je iskreno Tanja.

Osvrnula se i na česte posjete Hrvatskoj, istaknuvši da joj je žao što se ne stigne odmoriti prilikom putovanja po hrvatskoj obali.

– Toliko mi je žao što nemam vremena doći ovdje i uživati. Toliko volim Hrvatku. Prošle godine sam 8 ili 9 puta bila baš na primorju i niti jednom se nisam okupala. Jako mi je bilo žao! Biti će prilike. Doći će i mojih pet minuta kada ja odmaram – rekla je pjevačica.

Koga je Tanja imitirala u Extra Danu, što nam je još otkrila i kako se provela u Zagrebu, poslušajte na SoundCloud profilu Extra FM-a!

Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29/I, Zagreb

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

EUID: HRSR.080116001

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Nadležni regulator: Agencija za elektroničke medije

Osnivači i Uprava

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037

  • jedini osnivač, 100% udjela u temeljnom kapitalu

Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Kupinečka 49/D, OIB: 07270430031

  • Direktor

Urednici

Glavni urednik: Antonio-Luka Radanović

Programski direktor: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović