(VIDEO) Maya Berović predstavila svoj makeup brand!

Kao što brojne svjetske zvijezde u nekom trenutku svoje karijere odluče “proširiti posao” i pronađu način da još nekako zarade novac, to je odlučila i Maya Berović. Ona je postala vlasnica makeup linije MAYA BEUATY LINE.

– Od malih nogu kada sam kao djevojčica skrivećki uzimala šminku od mame, maštala sam o tome da jednog dana imam svoju paletu proizvoda. I dok sam slagala ruževe, sjenila i brojne komade koji su se našli u neseseru, zamišljala sam kako ću jednog dana sve te proizvode sama napraviti, baš onako kako želim. To se sada i otvarilo te samo poslije 15 godina uspješne karijere odlučila publici predstaviti rezultate predanog rada i eksperimentiranja s najboljim proizvodima iz sfere ljepote, kao moju prvu kolekciju strasti u životu – Maya beauty line – izjavila je popularna pjevačica.

– Proizvodi MAYA BEAUTY LINE osmišjeni su tako da odgovaraju svim tipovima kože, a stručnjaci u Italiji i Njemačkoj radili su na tome kako bi proizveli najbolje i najkvalitetnije strukture koje će devojke, i ja, s lakoćom moći koristit. Sve ono što svakodnevno koristim kada se šminkam, bilo da se radi o odlasku na večeru s prijateljima ili koncert ispred više tisuća ljudi predstavljam u svojoj kolekciji – rekla je Maya.

View this post on Instagram

Snovi postaju stvarnost kada u njih vjerujete. Želim da obradujem svoje fanove viješću da izbacujem svoju liniju makeup-a koja ce uskoro biti dostupna na online shop-u. Od malih nogu kada sam kao djevojčica uzimala krišom šminku od mame, maštala sam o tome da jednog dana imam svoju kolekciju. I dok sam ređala karmine, sjenke i brojne komade koji su se našli u neseseru, zamišljala sam kako ću jednog dana sve te proizvode sama da napravim, baš onako kako želim. Mnogo godina kasnije to se i ostvarilo, te sam posle puno vremena predanog rada i eksperimentisanja sa najboljim proizvodima iz beauty industrije odlučila da sve to predstavim vama, kao moju prvu kolekciju strasti u životu – Maya Beauty Line. Proizvodi #MayaBeautyLine osmišljeni su tako da odgovaraju svim tipovima kože, a stručnjaci u Italiji i Njemačkoj radili su na tome kako bi proizveli najbolje i najkvalitetnije strukture koje će djevojke kao i ja sa lakoćom moći da koriste. I sigurna sam da će vas pigmentacija oduševiti i da ćete među ovim nijansama pronaći svoje favorite. Sve ono što svakodnevno koristim kada se šminkam, bilo da se radi o odlasku na večeru sa prijateljima ili koncert pred više hiljada ljudi, predstavljam u ovoj kolekciji. Vodila sam računa o svakom detalju, te sam željela da pakovanja nikoga ne ostave ravnodušnim i da svakom kupovinom svi budu iznenađeni i srećni. Jedva čekam da vidite šta sam vam sve spremila i da čujem vaše utiske. Volim vas ❤️ @mayabeautyline_

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29/I, Zagreb

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

EUID: HRSR.080116001

Temeljni kapital društva: 3.000,00 € – u cijelosti uplaćen

Nadležni regulator: Agencija za elektroničke medije

Oglašavanje i promocija

Extra FM Zagreb d.o.o.

+ 385 (0) 1 6223 700

[email protected]

Osnivači i Uprava

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037

  • jedini osnivač, 100% udjela u temeljnom kapitalu

Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Put Loparica 19, OIB: 07270430031

  • Direktor


Urednici

Glavni urednik: Antonio-Luka Radanović

Programski direktor: Ivan Jurković

Glazbeni urednik: Dario Grabovac


Specijalizirani glazbeni radijski program EXTRA

Uprava: Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Put Loparica 19, OIB: 07270430031 - direktor

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037 - glavni urednik