(VIDEO) Milica Pavlović u Extra Vikendu: Provela bih 14 dana karantene s Voyageom!

Prva naša gošća od početka pandemije, ovog vikenda bila je Milica Pavlović. Izenadni posjet Zagrebu Milica je iskoristila i za posjet Extra FM-u gdje je Leonu otkrila brojne zanimljivosti vezane za njezinu karijeru, odgovorila na brojna škakljiva pitanja o muškarcima s kojima je povezuju te dala obećanje da će sljedeći put ona biti ta koja će ekipu Extra FM-a ugostiti u Beogradu.

Milica se nedavno okušala i u glumi. U seriji ‘Pevačica‘, čija se premijera očekuje na ljeto, Milica je imala jednu od glavnih uloga.

– Kažu stručni ljudi da sam se fenomenalno snašla. Ipak, kad krene emitovanje, ja ću biti jedna od onih koja će ispod jorgana gledati sebe. Ponosna sam i na sebe i na svoj tim. To je novi okvir za mene, ali krećemo sa snimanjem druge sezone što očito govori da sam bila dobra u tome.

Pjevačica je progovorila i o cyber nasilju koje je doživjela izlaskom pjesme ‘Balkan S&M‘, prokomentirala izjavu Elme Sinanović da je pjesma ‘Tango‘ oteta od nje,… Ono zbog čega se, kako se našalila, pokajala što ranije nije pogledala pitanja koja će joj biti postavljena, bilo je vezano za njezin odnos s mladim vaterpolistom Nicolasom Saveljićem, s kojim su je povezivali srpski mediji

– Drago mi je što me vezuju sa cool ljudima. Tako da to nije problem. Meni je drago što sam se izborila s onim što su mi uvijek govorili da možeš opstati i trajati jedino ako imaš skandale, izlažeš svoj privatni život,… Ja sam se izborila za to da je moguće rasti i razvijati se devet godina bez eksponiranja privatnog života. Mislim da imam dobru, zrelu, fan bazu koja u meni vidi uzora i mislim da od mene štošta mogu da nauče.

Ubrzo nakon toga uslijedilo je još jedno škakljivo pitanje. S kojim kolegom bi provela 14 dana karantene?

– U pa imam ih ja više koji bi meni prijali. Saša Kovačević, Saša Matić,… pa je nakon kraćeg razmišljanja dodala. Pa eto, sa Voyagem! Da stvaramo neku muziku, da iskoristimo taj period – rekla je Milica i shvativši da postoji mogućnost da je opet povežu s mladim kolegom, kroz smijeh dodala: – Gotova sam posle ovoga!

Pogledaj cijelo gostovanje!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

Dolazak Milice iskoristili smo i za snimanje našeg prvog TikToka.
Osim što možeš pogledati video, možeš nas zapratiti i očekivati brojne zanimljivosti na našem profilu – http://tiktok.com/@extrafm !

@extrafmEvo i nas na TikToku! 😎☺️ Čast “da prereže vrpcu” na našem profilu pripala je @senoritamofficial koja je ODUVALA našeg @leonsvetic 💃🏻🕺🏻😂♬ DAVUDİ – mamosaydn63

Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29/I, Zagreb

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

EUID: HRSR.080116001

Temeljni kapital društva: 3.000,00 € – u cijelosti uplaćen

Nadležni regulator: Agencija za elektroničke medije

Oglašavanje i promocija

Extra FM Zagreb d.o.o.

+ 385 (0) 1 6223 700

[email protected]

Osnivači i Uprava

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037

  • jedini osnivač, 100% udjela u temeljnom kapitalu

Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Put Loparica 19, OIB: 07270430031

  • Direktor


Urednici

Glavni urednik: Antonio-Luka Radanović

Programski direktor: Ivan Jurković

Glazbeni urednik: Dario Grabovac


Specijalizirani glazbeni radijski program EXTRA

Uprava: Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Put Loparica 19, OIB: 07270430031 - direktor

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037 - glavni urednik