Westgate slavi 10. rođendan uz nove trgovine i koncerte!

[PROMO]

Uoči okruglog 10. rođendana, najveći hrvatski trgovački centar WESTGATE SHOPPING CITY, ugostio je novinare te im predstavio novitete u centru i rođendanski program u kojem su glavni događaji koncert Nede Ukraden i koncert Lane Jurčević te nedjeljni ručak kojeg priprema poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček!

Otto Barić:

“Hvala našim kupcima na povjerenju!”

Otto Barić, direktor Westgatea, ovom prilikom se zahvalio posjetiteljima na povjerenju svih ovih godina te je podsjetio da je unatrag godinu dana, otkad je novi vlasnik Westgatea imenovao novu upravu, centar dobio novo ruho te su otvorene brojne trgovine i novi ugostiteljski objekti te zabavni sadržaji.

“Prošlo je 10 godina otkada smo otvorili centar i uspjeli smo sve te godine preživjeti, a zadnjih godinu dana i drastično poboljšati situaciju”, rekao je Otto Barić. “Mi smo i dalje treći najveći centar u Europi, drugi u Europskoj uniji i najveći u Hrvatskoj. Uspjeli smo doći na preko 80 posto iznajmljenih prostora te dosta novih korisnika u zadnjih godinu dana, tako da se nadam da će ovaj centar konačno doći na ono mjesto gdje treba biti, a to je da bude najveći, najljepši i najbolji centar u Hrvatskoj”, zaključuje Barić.

Denis Čupić:

“Iznajmili su 27 tisuća kvadrata u godinu dana!”

Centrom unatrag godinu i pol upravlja F.O. / Grupa, domaća tvrtka kojoj je na čelu Denis Čupić, poznati asset manager:

“U godinu i pol dana, koliko vodimo centar, iznajmili smo 27 tisuća kvadrata, stvorili smo i nešto što u Zagrebu godinama ne postoji, a to je velika aglomeracija na jednom mjestu najveće ponude trgovina za uređenje doma – naš interior cluster Westgate Home. U međuvremenu otvoreno je i deset novih kafića i restorana, velika multifunkcionalna sala, otvoren je bowling i casino te niz manjih trgovina, a u sljedećih godinu dana očekuje nas još nekih sedam tisuća kvadrata novih zakupaca”, rekao je Čupić.

U obilasku centra kojeg je vodio Marko Župa iz F.O. / Grupe predstavljene su čak 22 nove trgovine i drugi noviteti po centru među kojima možemo izdvojiti Family Park, najveću dječju igraonicu u Hrvatskoj s ponudom na čak 4.000 kvadrata a koja je ovog ljeta doživjela veliko preuređenje te cijenjene brendove u području uređenja doma kao što su Möbel Land, Prima, Aledo, Namještaj Intermod i brojni drugi.

Rođendan uz Nedu Ukraden, Tomislava Špičeka i Lanu Jurčević.

Marko Župa je najavio i nova otvorenja – u sljedećih desetak dana otvaraju još i restoran Batak, restoran Maxi Grill te prošireno izdanje trgovine Cropp.

Rođendanska proslava u Westgateu traje čak 10 dana, organizirana su dva velika koncerta: Neda Ukraden zapjevat će ove subote, a Lana Jurčević sljedeće subote dok će Tomislav Špiček pripremiti ukusan ručak ovu nedjelju.

Sljedećeg tjedna u Westgateu se održava i veliko, rođendansko izdanje poznatog sajma za sve buduće i mlade majke – Dani beba, djece i trudnica traju od 15. do 17!

Popusti, koncerti i zabava za sve generacije savršen su uvod u novo desetljeće Westgatea!

Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29/I, Zagreb

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

EUID: HRSR.080116001

Temeljni kapital društva: 3.000,00 € – u cijelosti uplaćen

Nadležni regulator: Agencija za elektroničke medije

Oglašavanje i promocija

Extra FM Zagreb d.o.o.

+ 385 (0) 1 6223 700

[email protected]

Osnivači i Uprava

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037

  • jedini osnivač, 100% udjela u temeljnom kapitalu

Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Put Loparica 19, OIB: 07270430031

  • Direktor


Urednici

Glavni urednik: Antonio-Luka Radanović

Programski direktor: Ivan Jurković

Glazbeni urednik: Dario Grabovac


Specijalizirani glazbeni radijski program EXTRA

Uprava: Antonio-Luka Radanović, Zagreb, Put Loparica 19, OIB: 07270430031 - direktor

Davor Gavranić, Zagreb, Jaruščica 1/E, OIB: 32095510037 - glavni urednik