Zavirite u dom Jelene Karleuše za čije će renoviranje izdvojiti milijun eura!

Jelena Karleuša i njezin suprug, nogometaš Duško Tošić, krajem prošle godine kupili su kuću. Srpski mediji pisali su kako se vrijednost vile procjenjuje na 2,5 milijuna eura. Iako je u interijer uloženo jako puno novaca, popularni par navodno je za renoviranje izdvojio milijun eura.

– Kuća jeste u odličnom stanju, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Međutim, u vili dugo niko nije živeo, a Jelena voli da sve uredi po svom ukusu. Zato je Duško rešio da ne štedi nijednog evra, nego da joj da odrešene ruke, ali i kesu, pa će u njihovom domu biti sve urađeno po poslednjoj modi. U vili su četiri velika kupatila, pa će svako imati svoje. Samo će pločice i sanitarije koštati oko 100.000 evra – rekao je izvor srpskih dnevnih novina.

Sobe za njihove kćerke biti će uređene po njihovim željama. U vili se nalazi i soba za poslugu te za Duškovu mamu i sestru, budući da su one njihovi česti gosti u Beogradu. Međutim, najvažniji dio u kući je velika soba za pjevačicinu garderobu i cipele, čije će uređenje stajati 50 000 eura.

Donosimo ti fotografije sadašnjeg interijera luksuzne vile, a vjerujemo da ćemo fotografije nakon renoviranja vidjeti vrlo brzo na Jeleninom Instagram profilu.

 Extra FM Zagreb d.o.o.

Adresa sjedišta: Avenija Većeslava Holjevca 29, Zagreb

OIB: 79875421716

MBS: 080116001

IBAN: HR4725000091101216643, Addiko Bank d.d.

Temeljni kapital društva iznosi 20.000 kuna.

Urednici

Direktor: Antonio-Luka Radanović

Glavni urednik: Petar Tin Miketić

Glazbeni urednik: Dario Grabovac

Urednik Extra TV-a: Hrvoje Tičinović